Известие

Collapse
No announcement yet.

Navteq map Bulgaria 166

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Navteq map Bulgaria 166

Колеги, може ли някой да ми каже има ли вече карта на България за Алфа 166 2.0 ТС 2002, т.к. прегледах наличната информация и няма нищо конкретно. Срамота е да имам някаква опция и да не я използвам оптимално и да си кича колата с друга навигация, като хората са си я направили. Благодаря предварително!

Гнева ти е разбираем, но смятам, че няма, а и едва ли ще се появи подробна и детайлна карта за България (колегите да ме поправят, ако греша). Тази тема е дискутирана.
    sigpic
    Alfa Romeo 166 2.4JTD 20V FL
    Fiat Punto 1.2HSD 1995

Comment

Я кажи с какво разширение е картата?
      Алфа...всичко друго е компромис!
      http://www.youtube.com/watch?v=Pb1bhrof2PQ
      Алфа Ромео 166 2.0 T.S. -99 - бившата
      Алфа Ромео 166 2.4 JTD face - 2004 - настояща

Comment

Ако ти трябва карта на Navteq мога да ти дам както и на Teleatlas.Само не знам как ще се оправим с регистрацията ,че са малко пиратски.Или пък ако имаш оригиналния диск да кажеш там как са записани - в директории или не?

Comment

от това дали няма да излезне нещо ?

http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=57970
          AR 166/159 - 2.4 jtd/m

Comment

Мисля, че няма, защото на сайта като се избере 166 не излизат годините,а като се избере единствената опция казва, че продукта не е намерен, което аз тълкувам като несъвместимост ... нека някой да пробва все пак и да каже, защото аз нямам кода за навигацията.
            Last edited by borvass; d.m.y г., 23:09.
            sigpic
            Alfa Romeo 166 2.4JTD 20V FL
            Fiat Punto 1.2HSD 1995

Comment

Чаках 3 седмици, за да ми кажат накрая, че чейнджъра в колата не става Що се отнася до навигацията това е в диска, качих снимката. Странното е че навигацията ми не го чете и не знам защо. а е оригинален с опаковката даже.
              Attached Files

Comment

Аз имам оригинален диск(италия) и кодове за навигацията. Ако ще послужи на някой за доброто благо на форума мога да го дам да си направи експеримент ако може да вмъкне и източна европа.
                Това са картите за 166: http://www.navigation.com/is-bin/INT...gationMenu=YES
                България няма.
                В момента тегля имидж файла за 147 да сравня има ли нещо общо с този от 166-цата или не.
                Last edited by kocta; d.m.y г., 19:07.
                Alfa Romeo 145 JTD & Audi A4 B6 1.8T quattro

Comment

Добре, а тези кодове за които говорим, къде трябва да се въведат? Когато диска е вътре и натисна Nav бутона,ми изписва че не може да прочете диска и не ми иска код.

Comment

Ами хайде някой колега да изтегли файловете, да ги запише на диск, да му тръгне на навигацията и да копираме дискове, да копираме ...
                    Last edited by qpwo; d.m.y г., 00:19.
                    sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

Няма да стане директно диска за 147/159 на 166-цата.
                      Ще слезна до колата да взема моя и ще опитам да презапиша нов като набутам картите за източна в базата данни на диска за 166-цата ако са един и същ формат.
                      Alfa Romeo 145 JTD & Audi A4 B6 1.8T quattro

Comment

Имам няколко карти на Navteq за българия,но ми кажете с какво разширение са оригиналните!

Comment

Не става......... Допусках, че може да има ъпдейт някакъв на фирмуера, но.....уви!!! Няма да ни огрее скоро освен ако се не хакне диска, но и това няма да е лесно, поне от познанията които имам............
                          "Свини! Вечно ли искате да живеете?!" Фридрих Велики — 1757 г.
                          sigpic

Comment

Съживявам темата. Може да стане, но трябва малко конверт и не само набутване на картите, ами и пренаписване на едни индексиращи файлове. Дайте имидж на оригинален диск качен някъде да го разцъкам. Това на скрийна съм го виждал вече като структура, не давам фалшиви надежди, спокс

Comment

Мога да кача моя диск, ама незнам точно как и къде трябва.... Ако дадете някакъв линк за качване... ...
                              sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

Working...
                              X